Крабовий салат Прикопченый з кукурудзою

У приготуванні салату саме головне дотримати співвідношення інгредієнтів. З усім іншим впорається навіть новачок в кулінарії.

Інгредієнти

Копчений сир — 150 г
Крабове м’ясо — 100 г
Свіжий огірок — 1 шт
Яйця варені — 7 шт
Кукурудза консервована — 1 банка
Ряжанка — 100 мл
Кріп — 50 г
Перець , куркума, паприка, сіль — по щіпці

Як приготувати Крабовий салат «Прикопченый» з кукурудзою

Дивно як кілька компонентів можуть змінити такої знайомої крабовий салат до невпізнання. Пікантний присмак копчення, який надає копчений сир, і кріп зробили зі звичного салату абсолютно нове блюдо. А заправка з ряжанки зі спеціями зробила його більш витонченим і корисним.

Покроковий рецепт

150 г копченого сиру нарізаємо невеликими (орієнтуємося на розмір кукурузинок, які теж будуть в салаті) кубиками.

Точно таким же чином подрібнюємо 100 г крабового м’яса. Його швидше і легше нарізати, ніж крабові палички, але за смаком звичайно ж підійдуть і вони.

Далі свіжий огірок очищаємо від твердої шкірки і теж ріжемо на дрібні кубики.

Попередньо зварені круто яйця, чистимо і також нарізаємо.

У подрібнені інгредієнти додаємо одну банку консервованої кукурудзи.

Тепер необхідно зробити заправку для нашого салату. В 100 грам ряжанки додаємо по одній щедрою щіпці солі, чорного перцю, куркуми і паприки. Все перемішуємо. Заправляємо салат, гарненько перемішуємо його.

Зверху готову страву прикрасимо подрібненим свіжим кропом. Салат «Прикопченый» готовий до вживання!

Дивіться також:  Салат з яловичиною і вяленими помідорами