Салат «Бранденбург»

Як приготувати Салат «Бранденбург»

Цей салат готується з шпрот – варіант простий, але не без родзинки. Хоч на готування і йдуть лічені хвилини, але результат приємно дивує.

Потрібно:

– банка шпротів;
– шість яєць;
– пачка житніх сухарів;
– кілька зубчиків часнику;
– зелений горошок, кукурудза;
– масло (краще використовувати оливкову);
– кріп, перець з сіллю.

Приготування:

1. Кріп промивають, шаткують дрібніші. Яйця відварюють заздалегідь, очищають, далі рубають кубиками. Часник очищають, подрібнюють.
2. Шпроти ріжуть шматочками. До них додають часник, яйця, сухарі, трохи консервованого горошку.
3. Перчать і солять на розсуд (зазвичай шпроти самі по собі вже солоні). В якості заправки використовують оливкову олію і трохи масла з баночки від шпрот.

Салат подають в красиве ємності, прикрасивши кропом і консервованою кукурудзою. Наполягати не потрібно, інакше сухарики розмокнуть.

Дивіться також:  Рулетики з помідором, сиром і салатом