Салат із сочевиці з смаженими грибами

Салат із сочевиці з смаженими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат необов’язково повинен бути з одних овочів. Більш ситний варіант – поєднання грибів і сочевиці. Приготувати таку страву досить просто.

Інгредієнти

сочевиця – 250 г
гриби – близько 400 г
цибулю-шалот або дрібний цибулю, дрібно нарізаний – не багато
масло (потрібно рослинне) – 3 ч. л.
лимон – 1/2 від плоду
сіль – за смаком
чилі пластівці – 1/4 ч. л. або більше за смаком
часнику, дрібно нарізаний – 2 зубчики
листової петрушки грубо нарізані – 2 ст. л.
рукола/шпинат – 1/2 чашки

Як приготувати Салат із сочевиці з смаженими грибами