Салат з редьки Дайкон

Зміст антиоксидантів допомагає сповільнити старіння.

Інгредієнти

Редька Дайкон — 1 шт.
цибулю білий сорт — 1 шт.
сіль, перець — за смаком
масло рослинне — 2-3 ст. л.

Як приготувати Салат з редьки Дайкон

Настала осінь, наближається зима і підбадьорювати організм вітамінами і мінералами можна за допомогою популярної японської редьки Дайкон. Вона дуже ніжна і м’яка на смак, не пече на відміну від рожевого або чорної, потрму що в ній відсутні гірчичні масла. Її рекомендують вживати для профілактики різних серцево-судинних і простудних захворювань, а також при боротьбі із зайвою вагою.
Поєднується з будь-якими стравами.

Покроковий рецепт

Редьку очистити, я використовую овощечистку, це швидко і зручно. Натерти на тертці або подрібнити а блендері.

Почистити і нарізати кубиками цибулю, використовую білий салатний, але можна будь-яких сортів на Ваш смак. Додати цибулю до редьки



Додати сіль, перець, масло і перемішати.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат по-італійськи з перцем, оливками і черрі