Салат «Робінзон Крузо»

Як приготувати Салат «Робінзон Крузо»

Цей салат запам’ятовується не тільки своїми інгредієнтами, але і цікавою заправкою. Адже майонезом у вигляді заправки вже нікого не здивувати. Люди хочуть пробувати щось нове.

Потрібно:

– склянка вареної яловичини;
– по півсклянки селери, апельсини, приправи французької;
– 4 авокадо;
– маслини.
Для заправки: за стаканасока грейпфрута, масла (беруть оливкова);
– лимонний сік;
– паприка, сіль.

Приготування:

1. Оливкова масло збивають разом з соком грейпфрута, додають за смаком лимонний сік, паприку. Трохи солять заправку.
2. Селера змішують в глибокій ємності разом з подрібненою яловичиною, апельсинами. Заправляють приготованим соусом.
3. Авокадо очищають, ріжуть навпіл, витягують серединку. Всередину кладуть салатну масу, заливають все заправкою.

Перед відправкою на стіл салатик залишається прикрасити зеленими маслинами без кісточок. І подача, і смак не розчарує домашніх і гостей.

Дивіться також:  Салат з кальмарів з патиссонами