Мексиканський салат з кукурудзою-гриль і авокадо

Ідеальний літній рецепт, в сезон кукурудзи! Ви отримаєте класичні аромати мексиканської кухні від поєднання кукурудзи, авокадо і прянощів.

Інгредієнти

кукурудза — 4 качана
червоної цибулі — головка
перець халапеньо — 1
порошку чилі — за смаком
авокадо — 1
кінза — пару гілочок
часник — за смаком
сир (який легко кришиться) — жменя
спеції — за смаком
майонез — 3 столові ложки
лайма — 1 1/2 їдальні ложки соку
сіль — за смаком

Як приготувати Мексиканський салат з кукурудзою-гриль і авокадо

Гостра закуска на мексиканський лад складається з перцю халапеньо, кукурудзи, червоного цибулі і авокадо. Насичує, збагачує і заряджає енергією.

Покроковий рецепт

1. З качанів кукурудзи зніміть зерна. Приправте спеціями і відправте на гриль.

2. Червоний цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями.

3. Перець очистіть від насіння і дрібно нарубати.

4. Змішати обсмажену кукурудзу, цибулю і перець.

5. Авокадо очистити і нарізати дрібненько. Кінзу дрібно нарізати. Змішати з іншими інгредієнтами.

6. Приправити спеціями, заправити майонезом. Присипати зверху порошком перцю чилі. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Буряковий салат з черемшею