Шаурма з куркою і овочами

Шаурма з куркою за цим рецептом виходить смачною і соковитою. На приготування такого перекусу піде не більше 30 хвилин.

Інгредієнти

куряче філе — 250 гр
помідор — 2 шт
огірок — 2 шт
соус — 6 ст л
майонез — 6 ст л
сіль, перець — за смаком
цибуля — 1 шт
лаваш — 4 шт
зелень — 1 пучок

Як приготувати Шаурма з куркою і овочами

Смачніше домашньої шаурми мабуть нічого немає. Такий фастфуд, зроблений будинку, гарантує знанням з чого він зроблений. Собівартість такої шаурми набагато вигідніше. Шаурма виходить не жирно і низькокалорійної. Якщо ви стежите особливо ретельно за фігурою, можна майонез замінити йогуртом.

Покроковий рецепт

Для початку підготуємо курку. Куряче філе промити під холодною водою і обсушити паперовим рушником. Нарізати філе на невеликі шматочки, приблизно по 5 див. Потім обсмажити філе на сковороді з крапелькою рослинного масла. Філе трохи посолити і поперчити. Смажимо шматочки курки до золотистого кольору.

Потім підготуємо всі наші інгредієнти. Цибулю і помідори нарізаємо невеликими квадратиками, а огірки соломкою. Змішуємо в тарілці наш майонез і кетчуп. Це буде соус для обмазування.

На лист лаваша викладаємо начинку. Перед тим як всі укласти не забуваємо лаваш змастити соусом. Загортаємо шаурму і злегка обсмажуємо на сковороді. Буквально піт 30 секунд з кожної сторони. Не намагайтеся класти занадто багато начинки, всі вивалиться і буде негарно і не акуратно.

При подачі шаурми я прикрашаю зеленню.

Дивіться також:  Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром