Салат з судака і апельсинів

Як приготувати Салат з судака і апельсинів

Для приготування салату краще відразу брати філе судака, щоб не витрачати час на оброблення риби. Готується страва з апельсинами, за рахунок чого воно і виходить дуже цікавим і навіть трохи пікантним.

Потрібно:

– 300 г риби;
– два апельсина;
– цибулина;
– листовий салат, петрушка, фісташки, масло (беруть оливкова), перець з сіллю.

Приготування:

1. Апельсини промивають, очищають, ділять на часточки і ріжуть невеликими шматочками. Далі очищають цибулинку, ріжуть кружальцями. Салат промивають, ділять на листя і ними викладають сервірувальне блюдо.
2. Фісташки рубають досить дрібно. Петрушку нарізають. Рибку відварюють до готовності, ріжуть шматочками і змішують з апельсинами, додають цибулю.
3. Заправляють олією, перчать і солять або використовують улюблені спеції. Потім салатну масу перекладають на листовий салат посипають рясно фісташками.

Подавати такий цікавий салатик можна відразу. При бажанні апельсини замінюються грейпфрутами. Салат виходить досить дієтичним.

Дивіться також:  Салат з різнокольорових помідорів з базиліком