Салат з тунцем та квасолею

Салат з тунцем і квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дане блюдо з пасти, тунця і квасолі можна подавати як салат, а можна розігріти і подати в якості гарячого.

Інгредієнти

Тунець – 150 г
Паста – 130 г «пір’я» або інша коротка
Квасоля біла консервована – 200 г бажано дрібна
Квасоля стручкова – 200 г
Червоний цибуля – 1 / 2 головки
Оцет яблучний – 2-3 столові ложки
Оливкова олія – 3 столові ложки
Гірчиця – 1 /2 чайної ложки
Сіль – за смаком
Чорний мелений перець – за смаком

Як приготувати Салат з тунцем та квасолею