Курка з картоплею по-селянськи

Готувати такий рецепт простіше простого. Можна класти все, що знайшли в холодильнику. Швидко. Просто.

Інгредієнти

філе курки — 200 гр
цибуля — 1 шт
морква — 1 шт
картопля — 4 шт
сіль — за смаком
перець — за смаком

Як приготувати Курка з картоплею по-селянськи

Зазвичай таке блюдо роблять із залишків всього. В моєму випадку залишилося м’ясо від шашликів. Довелося якось пристосувати його.

Покроковий рецепт

Дрібно нарізати цибулю. Поставити сковороду на плиту. Розігріти на середньому вогні. Додати рослинне масло. Розігріти трохи і додати обсмажуватися цибулю до золотистого стану.


Взяти філе курки. Можна взяти залишки з якоїсь страви. В моєму випадку залишилося м’ясо з шашликів в маринаді. Потрібно його дрібно нарізати і закинути смажитися разом з цибулею. Періодично перемішувати.

Взяти невелику морквину і нашаткувати її. Можна натерти на крупній тертці, а можна просто порізати ножем. Додати до смаженого цибулі з куркою, добре перемішати

Почистити картоплю від шкірки, нарізати як побажаєте. В моєму випадку нарізано часточками. Покласти у майже готову курку картоплю. Посолити, поперчити за смаком і обсмажувати до готовності. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Смажена картопля з цибулею на сковороді