Курячі крильця по-американськи

Для приготування курячих крилець по-американськи потрібні прості продукти.

Інгредієнти

курячі крильця — 1 кг
рослинна олія — 1 л
вершкове масло — чотири столові ложки
соус з кайенского перцю — п’ять столових ложок
селера — пучок
блакитний сир — 250 грам
майонез — 250 грам

Як приготувати Курячі крильця по-американськи

Для початку готуємо крильця: підрізаємо їх і відокремлюємо від хрящів.

Розігріваємо олію до високої температури (близько 190 градусів). Смажимо крила по кілька штук за один раз протягом десяти хвилин.

Потім кладемо їх у духовку і зберігаємо теплими.

Розтоплюємо вершкове масло в сковороді і додаємо перцевий соус. Викладаємо крильця на тарілку, поливаємо соусом і перемішуємо.

Поки крильця готуються, ріжемо селера на смужки, а сир змішуємо з майонезом.

Подаємо до столу крила разом з селерою і сирно-майонезним соусом.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі ніжки, мариновані в фруктовому оцті з букетом трав