Плов з куркою в жаровні

Час приготування: 1 год 15 хв.

Готується швидко. Курка, цибуля, морква, рис, часник і приправи… Прості інгредієнти.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Курка — 400 р.
Морква — 1 велика
Цибуля ріпчаста — 1 велика головка
Приправи, сіль — за смаком
Рис — 1 ст.
Вода — 2 ст.
Часник — 3 зубчики

Як приготувати Плов з куркою в жаровні

Блюдо, яке виходить не у всіх… Цей рецепт ідеальний в пропорціях…

Покроковий рецепт

1


Курку ріжемо на шматочки, складаємо в розігріту жаровню, попередньо додавши масла. Підсмажуємо на середньому вогні хвилин 10.

2

Цибулю ріжемо дрібно, моркву тремо на тертці, додаємо до м’яса, солимо, додаємо приправи. Підсмажуємо ще хвилин 10. Потім наливаємо трохи води і тушкуємо ще хвилин 10.

3

Рис промиваємо холодною водою.

4


Додаємо до м’яса. Наливаємо 2 склянки води. Розмішуємо. Доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь. Залишаємо до тих пір, поки вода не википить. Вимикаємо вогонь. Часник занурюємо в рис ложкою. Закриваємо кришкою жаровню, залишаємо хвилин на 10-15. Відкриваємо, розкладаємо по тарілках, прикрашаємо, подаємо.

5

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Каша рисова з полуничним варенням, то що потрібно для дитячого сніданку