Плов з куркою в жаровні

Готується швидко. Курка, цибуля, морква, рис, часник і приправи… Прості інгредієнти.

Інгредієнти

Курка — 400 р.
Морква — 1 велика
Цибуля ріпчаста — 1 велика головка
Приправи, сіль — за смаком
Рис — 1 ст.
Вода — 2 ст.
Часник — 3 зубчики

Як приготувати Плов з куркою в жаровні

Блюдо, яке виходить не у всіх… Цей рецепт ідеальний в пропорціях…

Покроковий рецепт


Курку ріжемо на шматочки, складаємо в розігріту жаровню, попередньо додавши масла. Підсмажуємо на середньому вогні хвилин 10.

Цибулю ріжемо дрібно, моркву тремо на тертці, додаємо до м’яса, солимо, додаємо приправи. Підсмажуємо ще хвилин 10. Потім наливаємо трохи води і тушкуємо ще хвилин 10.

Рис промиваємо холодною водою.


Додаємо до м’яса. Наливаємо 2 склянки води. Розмішуємо. Доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь. Залишаємо до тих пір, поки вода не википить. Вимикаємо вогонь. Часник занурюємо в рис ложкою. Закриваємо кришкою жаровню, залишаємо хвилин на 10-15. Відкриваємо, розкладаємо по тарілках, прикрашаємо, подаємо.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курка, запечена в духовці медово-часниковому маринаді