Печінка куряча по-індійськи

Час приготування: 45 хвилин

Цей рецепт не потребує багато зусиль.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Печінка куряча — 0,5 кг.
Помідори — 0,5 кг.
Цибуля ріпчаста — 3 головки
Кінза — невеликий пучок
Часник — 3 зубчики
Імбир мелений — 1 столова ложка
Перець чилі — 1 стручок
Перець червоний мелений — 1/4 чайної ложки
Коріандр мелений — 2 столові ложки
Куркума — 1 столова ложка
Гарам масала — 1 столова ложка
Сіль — за смаком
Масло вершкове — 50 гр.
Масло рослинне — 3 столові ложки

Як приготувати Печінка куряча по-індійськи

Дуже пікантне і смачне блюдо. Припаде до смаку любителям гострої їжі. З простих продуктів, приготованих за індійським рецептами, виходить незвичайне і смачне блюдо. Секрет страви криється в поєднанні спецій і способі приготування.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі продукти.

2



Курячу печінку промити. Додати одну столову ложку коріандру, червоний перець, куркуму, сіль. Перемішати і залишити маринуватися на 15 хвилин.

3

Помідори дрібно порізати.

4


Часник видавити і додати до нього імбир.

5

Цибулю дрібно порізати.

6

Перець чилі порізати.

7

Обсмажити цибулю в суміші олії до прозорості.

8

Додати до цибулі сіль, коріандр, перець чилі, гарам масалу, часник з імбиром і помідори. Тушкувати близько 5 хвилин.

9

Додати замариновану курячу печінку і тушкувати під закритою кришкою 10 хвилин.

10


Додати порізану кінзу і тушкувати під закритою кришкою ще 5 хвилин.

11

Куряча печінка по-індійськи готова. Подавати з відварним рисом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курка з індійським гарбузовим чатні