Печінка куряча по-індійськи

Цей рецепт не потребує багато зусиль.

Інгредієнти

Печінка куряча — 0,5 кг.
Помідори — 0,5 кг.
Цибуля ріпчаста — 3 головки
Кінза — невеликий пучок
Часник — 3 зубчики
Імбир мелений — 1 столова ложка
Перець чилі — 1 стручок
Перець червоний мелений — 1/4 чайної ложки
Коріандр мелений — 2 столові ложки
Куркума — 1 столова ложка
Гарам масала — 1 столова ложка
Сіль — за смаком
Масло вершкове — 50 гр.
Масло рослинне — 3 столові ложки

Як приготувати Печінка куряча по-індійськи

Дуже пікантне і смачне блюдо. Припаде до смаку любителям гострої їжі. З простих продуктів, приготованих за індійським рецептами, виходить незвичайне і смачне блюдо. Секрет страви криється в поєднанні спецій і способі приготування.

Покроковий рецепт

Підготувати всі продукти.



Курячу печінку промити. Додати одну столову ложку коріандру, червоний перець, куркуму, сіль. Перемішати і залишити маринуватися на 15 хвилин.

Помідори дрібно порізати.


Часник видавити і додати до нього імбир.

Цибулю дрібно порізати.

Перець чилі порізати.

Обсмажити цибулю в суміші олії до прозорості.

Додати до цибулі сіль, коріандр, перець чилі, гарам масалу, часник з імбиром і помідори. Тушкувати близько 5 хвилин.

Додати замариновану курячу печінку і тушкувати під закритою кришкою 10 хвилин.


Додати порізану кінзу і тушкувати під закритою кришкою ще 5 хвилин.

Куряча печінка по-індійськи готова. Подавати з відварним рисом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Овочеве рагу з курячим мясом