Курка тушкована

Час приготування: 1 год 30 хв.

Смачне, легке в приготуванні, а головне-корисне блюдо.

Інгредієнти

Кількість порцій: 10
Курка — 1 шт.
Сіль — 1 ч. л.
Лавровий лист — 1 шт.
Перець горошком — 6 шт.
Вода — 300 мл
Цибуля ріпчаста — 1 цибулина

Як приготувати Курка тушкована

Для приготування знадобляться: курка, цибуля ріпчаста, сіль, лавровий лист, перець горошком, вода.

Покроковий рецепт

1

Курку помити, розібрати на порційний шматки.

2

У глибоку сковороду або каструлю, на дно покласти сіль, нарізану ріпчасту цибулю.

3

Ну цибулю викласти курку. Додати воду, лавровий лист, перець.

4

Після закипання зняти пінку, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати до готовності.

5

До готового блюда підійде будь-який гарнір.

Дивіться також:  Гречаний супчик з овочами