Салат з брюссельської капусти, журавлини і пармезану

Як приготувати Салат з брюссельської капусти, журавлини і пармезану

Простий у відтворенні салат оцінять справжні гурмани і ті, хто дотримується здорового способу життя.
200 г брюссельської капусти;
20 грам коричневого цукру;
50 грам журавлини;
100 грам Пармезану;
оливкова олія;
спеції.
1. Брюссельську капусту промийте і викладіть на деко.
2. Посипте коричневим цукром і відправте випікати 20 хвилин.
3. Готову капусту викладіть в салатник. Додайте журавлину і добре перемішайте.
4. Пармезан наріжте слайсами. Викладіть до решти інгредієнтів і заправте спеціями, маслом.

Дивіться також:  Салат з моркви з яйцем і сиром