Куряче філе в вершках по-індійськи

Дуже ароматне і смачне блюдо. Чудово підходить до будь-якого гарніру.

Інгредієнти

Куряче філе — 0,5 кг
Кінза — пучок
Помідор свіжий — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 велика головка
Часник — 3 зубчики
Корінь імбиру — 50 гр.
Бадьян — 3 шт.
Барбарис — 1 столова ложка
Вершки — 300 мл
Масло рослинне — 2 столові ложки
Насіння гірчиці — 1 столова ложка
Коріандр цілий — 1,5 столової ложки
Чікен масала — 1/2 їдальні ложки
Гарам масала — 1/2 їдальні ложки
Каррі — 1/2 їдальні ложки
Куркума — 1 столова ложка
Насіння пажитника — 1 столова ложка
Чорний кмин — 1 столова ложка
Зіра — 1 столова ложка
Кардамон зелений — 5-7 шт.
Сіль — за смаком

Як приготувати Куряче філе в вершках по-індійськи

Інгредієнти для приготування даного страви доступні на будь-якому ринку.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.


У блендері змішати коріандр цілий, чікен масалу, гарам масалу, каррі, куркуму.


Насіння гірчиці, бадьян, насіння пажитника, зіру, чорний кмин, кардамон прогріти на сковороді з рослинним маслом.

Цибулю, моркву, часник, корінь імбиру, помідор і 1/2 частина кінзи перетерти в блендері.



Як тільки спеції прогрілися, додати в сковороду перемелені спеції. Через 30 секунд додати порізане куряче філе і сіль. Обсмажити близько 3 хвилин.

Потім додати перетерті овочі і барбарис, обсмажити близько 5 хвилин на середньому вогні.


Додати вершки і протушкувати під закритою кришкою близько 10 хвилин, потім додати решту порізану кінзу, готувати ще 3 хвилини.

Блюдо готове. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі ніжки в мішечку