Дуже ароматне і смачне блюдо. Чудово підходить до будь-якого гарніру.
Інгредієнти
Куряче філе — 0,5 кг | |
Кінза — пучок | |
Помідор свіжий — 1 шт. | |
Морква — 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста — 1 велика головка | |
Часник — 3 зубчики | |
Корінь імбиру — 50 гр. | |
Бадьян — 3 шт. | |
Барбарис — 1 столова ложка | |
Вершки — 300 мл | |
Масло рослинне — 2 столові ложки | |
Насіння гірчиці — 1 столова ложка | |
Коріандр цілий — 1,5 столової ложки | |
Чікен масала — 1/2 їдальні ложки | |
Гарам масала — 1/2 їдальні ложки | |
Каррі — 1/2 їдальні ложки | |
Куркума — 1 столова ложка | |
Насіння пажитника — 1 столова ложка | |
Чорний кмин — 1 столова ложка | |
Зіра — 1 столова ложка | |
Кардамон зелений — 5-7 шт. | |
Сіль — за смаком |
Інгредієнти для приготування даного страви доступні на будь-якому ринку.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
У блендері змішати коріандр цілий, чікен масалу, гарам масалу, каррі, куркуму.
Насіння гірчиці, бадьян, насіння пажитника, зіру, чорний кмин, кардамон прогріти на сковороді з рослинним маслом.
Цибулю, моркву, часник, корінь імбиру, помідор і 1/2 частина кінзи перетерти в блендері.
Як тільки спеції прогрілися, додати в сковороду перемелені спеції. Через 30 секунд додати порізане куряче філе і сіль. Обсмажити близько 3 хвилин.
Потім додати перетерті овочі і барбарис, обсмажити близько 5 хвилин на середньому вогні.
Додати вершки і протушкувати під закритою кришкою близько 10 хвилин, потім додати решту порізану кінзу, готувати ще 3 хвилини.
Блюдо готове. Приємного апетиту!