Картопля, запечена зі свининою в духовці

Приготувати смачний і соковитий картоплю з м’ясом можна різноманітними кулінарними способами. Ми пропонуємо ці інгредієнти тушкувати в духовці. Виходить смачно і апетитно!

Інгредієнти

Картопля — 4 шт.
Морква — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Свинина — 400 г м’якоть
Масло рослинне — 30 мл
Вода — 150 мл
Сіль — за смаком
Перець чорний мелений — за смаком
зелень сушена — за смаком

Як приготувати Картопля, запечена зі свининою в духовці

Для того, щоб приготувати в духовці картоплю з м’ясом, нам потрібно жароміцний форма та фольга (або кришка). Крім картоплі і свинини візьміть для рецепта моркву і цибулю ріпчасту. Спеції і сушена зелень зробить блюдо пікантним. Подробиці в нашому рецепті.

Покроковий рецепт

Промиваємо картопляні бульби, очищаємо їх шкірки. Нарізаємо картоплю середніми за розміром шматочками-кубиками. Викладаємо нарізку з картоплі в жароміцну форму, солимо.

Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, моркву натираємо. Укладаємо нарізку з овочів на картопляний шар. Присипаємо зверху сушеною зеленню, перчимо небагато.

Свинину нарізаємо шматочками. Солимо, перемішуємо. Викладаємо шматочки м’яса зверху овочів. Зверху поливаємо інгредієнти рослинним маслом.

Вливаємо в форму кип’ячену воду. Накриваємо фольгою або кришкою підходящою. Ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин. Потім фольгу прибираємо, підрум’янюємо інгредієнти ще 15-20 хвилин.

Картопля, тушкована з свининою готовий!

Приємного всім апетиту!

Дивіться також:  Печеня з яловичини з грибами в сметанному соусі