Куряча грудка, тушкована з чері та овочами

Відмінне блюдо з курячої грудки, яка гаситься разом з черрі, морквою та цибулею! На виході виходить ситна і смачна страва їх простих і доступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Куряча грудка — 300 гр
Морква — 1 шт.
Цибуля — 1 шт.
Черрі — 6-7 шт.
Масло рослинне — 40 мл
Цибуля зелена — за смаком
Вода — 1 ст.
Сіль — за смаком
Перець мелений — за смаком

Як приготувати Куряча грудка, тушкована з чері та овочами

Для реалізації рецепту з курячої грудки вам знадобиться каструля, можна скористатися і глибокої сковородою. Також з кухонного інвентарю візьміть обробну дошку, тертці з великими отворами, ножик, лопатку для перемішування. Курячу грудку заздалегідь розморозьте, овочі і зелений лук промийте під проточною водою. Цибулю очистіть від лушпиння, моркву – від шкірки. Отже, приступаємо.

Покроковий рецепт

Курячу грудку ріжемо у формі невеликих шматочків. В каструлю, заливаємо олію, прогріваємо його. Перекладаємо в каструлю шматочки курячої грудки. Присаливаем, починаємо обжарку, іноді перемішуємо.

Подрібнюємо на тертці моркву, цибулю нарізаємо шматочками. Овочеву нарізку додаємо в каструлю. Перемішуємо.

Доливаємо до інгредієнтів трохи кип’яченої води. Накриваємо каструлю кришкою. Тушкуємо курячу грудку з овочами хвилин 15.

Потім викладаємо до курячої грудки нарізані четвертинками або половинками помідори черрі. Тушкуємо ще хвилин 5-7.

Тушковану курячу грудку з овочами і черрі в кінці приготування посипаємо подрібненою зеленою цибулею, перчимо. За необхідності досолює.

Подавати тушковану курячу грудку можна з улюбленим гарніром. Приємного всім і ситного перекусу!

Дивіться також:  Куряче мясо по генеральському