Картопля, запечена в беконі (у фользі)

Картопля виходить соковитий, просочений жирком. Дуже добре поєднується з овочевим салатом.

Інгредієнти

Картопля середніх розмірів — 7-8 шт.
Бекон — 200 гр.
Сіль, перець — за смаком
Зелень — за смаком

Як приготувати Картоплю, запечену в беконі (у фользі)

Картопля під хрусткою скоринкою бекону – це просте у приготуванні блюдо, яке не потребує будь-яких кулінарних навичок. Всього два головних інгредієнта – картопля і бекон, внесуть різноманітність у ваше меню. Додатково знадобиться фольга, щоб жир від бекону не розтікався.

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні інгредієнти. Картоплю почистити.

Розрізати картоплю навпіл, змастити сіллю і перцем.

Бекон тонко нарізати пластинками.

Загорнути половинку картоплі в бекон.

Картопля в беконі укласти в тарілку, виготовлену з фольги.

Підготовлені тарілочки з картоплею укласти на деко. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку до утворення рум’яної скоринки.

Посипати зеленню. Наша картопелька готова. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Запечені картопляні брусочки