Запечені картопляні брусочки

Час приготування: 40 хвилин

Цей рецепт буде дуже хороший для дитячого меню, адже в ньому немає нічого зайвого і шкідливого. А набір спецій можна змінювати за смаком, що надає рецептом ще більшу універсальність.

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
картопля — 5-6 шт
сіль — за смаком
спеції — за смаком
яєчні білки — 2 шт

Як приготувати Запечені картопляні брусочки

Картоплю люблять майже у всьому світі, якщо вже говорити про нашу країну, то у кожної людини є свій улюблений спосіб приготування цього овоча.

Покроковий рецепт

1

Картопля чиститься і нарізається на бруски товщиною близько 1 см. Потім бруски викладаються на серветку, що б прибрати зайву вологу.

2


Яєчні білки збиваються до появи так званої «мильної піни». Потім до них додаються сіль і спеції, можна додати зелень.

3

У миску до картоплі виливається білкова суміш і все ретельно перемішується.

4

Потім, картопляні бруски викладаються на пекарській папір в один шар і відправляються в розігріту до 220 градусів духовку приблизно на 20 хвилин. Подавати гарячими з соусом або м’ясом.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Холодний борщ з молодою капустою