Дуже смачне і цікаве блюдо. Рецепт його привезений з самого південного заходу Індії.
Інгредієнти
Картопля – 5-7 шт. | |
Борошно – 3 столові ложки | |
Морква – 1 шт. | |
Помідори свіжі – 2 шт. | |
Сир адигейський – 300 гр. | |
Корінь імбиру – 30 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Часник – 3 зубчики | |
Перець болгарський – 1 шт. | |
Йогурт – 300 мл | |
Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки | |
Мелена зіра – 1 столова ложка | |
Гарам масала – 1 столова ложка | |
Куркума – 2 столові ложки | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Насіння гірчиці – 2 столові ложки | |
Чорний кмин – 1 столова ложка | |
Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком | |
Кінза свіжа – маленький пучок | |
Кардамон зелений – 5 шт. |
Як приготувати Малай кофта – картопляні кульки
Сторінка: 1 2