Малай кофта – картопляні кульки

Малай кофта – картопляні кульки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Малай кофта – картопляні кульки з прянощами, обсмажені у фритюрі. Інгредієнти для приготування цього індійського страви легко знайти в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування малай кофти.

Картоплю відварити до готовності в підсоленій воді.

У блендері змішати адигейський сир, зелень, кумін і кардамон.

Порізати моркву, помідор, часник, цибуля, перець, корінь імбиру і подрібнити все в блендері.


Розігріти рослинну олію в сковороді і покласти в нього зіру, насіння гірчиці, коріандр, чорний кмин. Прогріти спеції близько 2 хвилин на середньому вогні.

Потім додати в сковороду овочеву суміш, тушкувати близько 5-7 хвилин.

Змішати куркуму, гарам масалу і перець чилі, розвести їх водою і додати в сковороду.

Через 5 хвилин додати в сковороду йогурт.


Відварену картоплю потовкти з сиром.

Додати трохи борошна і перемішати. Сформувати невеликі кульки.

Обсмажити кульки у сковороді з розігрітим рослинним маслом.

Скласти кульки в сковороду з соусом і протушкувати близько 5 хвилин.



Блюдо готове. Приємного апетиту!