Запечена картопля з беконом

Запечена картопля з беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Картопля – 5-7 шт.
Бекон – 50 г
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за бажанням
Приправа – за смаком

Як приготувати Запечена картопля з беконом

Покроковий рецепт

Картоплю почистити. Зробити надрізи на відстані 1 див. Щоб картоплю випадково не розрізати до кінця, можна вставити спицю, потім надрізати.

У кожен надріз вставити шматок тонко нарізаного бекону.

Картоплю посолити, поперчити на свій смак.

Укласти в вогнетривке блюдо і загорнути фольгою.

Страву поставити в духовку і запікати протягом 1 години при температурі 180-200 º С. Подавати до столу гарячими з овочами.