Картопля відварна на сковороді

Картопля відварна на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт являє собою поєднання картоплі з яйцем і сиром. Таким блюдом можна поласувати на сніданок, обід або вечерю.

Інгредієнти

Картопля – 5 бульб
Цибуля ріпчаста – 1 штука
Зелень – 2 стебла за смаком
Сіль – за смаком щіпка
Яйце – 1 штука

Як приготувати Картоплю відварну на сковороді

Як завжди, картопля рятує в будь-який час року і взагалі в будь-який час. Його можна комбінувати з будь-якими інгредієнтами, але в будь-якому випадку вийде неповторно смачно. Найсмачніший, на мій погляд, вигляд картоплі – варений і злегка обсмажену. Він виходить і не надто прісний, і не дуже жирний. Золота середина.

Покроковий рецепт

Картоплю помити, очистити, вирізати «вічка». Потім розрізати навпіл і поставити варитися протягом двадцяти хвилин.

Чистимо цибулю, дрібно нарізаємо його. Можна натерти на тертці, кому як подобається.


Беремося за зелень. Зелень помити в холодній воді. Тут необхідно дуже дрібно нарізати зелень, щоб вона не відчувалася під час вживання їжі.

Сир натерти на крупній тертці. Складаємо наш варену картоплю на сковороду, посипаємо сиром, додаємо цибулю і зелень. Обсмажимо протягом п’яти хвилин. Потім додаємо яйце. Смажимо ще близько п’яти-семи хвилин. Не забувайте солити і перчити.

Викладаємо нашу страву на тарілку. Рада: до картоплі можна додати все, що є в холодильнику. Будь то ковбаса, шинка, філе куряче та інше.