Картопля, запечена з йогуртом

Картопля, запечена з йогуртом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля виходить дуже смачний і ароматний. Рецепт цієї страви привезений з містечка Колва, що на самому півдні штату Гоа в Індії.

Інгредієнти

Картопля – 1 кг.
Часник – 1 головка
Корінь імбиру – 70 гр.
Зелень заморожена – 3 столові ложки
Сіль – за смаком
Майонез – 3 столові ложки
Гвоздика – 3-4 шт.
Зіра – 1 столова ложка
Паприка – 2 столові ложки
Гарам масала – 1 столова ложка
Листя пажитника сушені – 1 столова ложка
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки
Чорний кмин – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Гірчиця – 3 чайні ложки
Йогурт – 250 мл
Масло вершкове – 50 гр.

Як приготувати Картоплю, запечену з йогуртом