Картопля, запечена з йогуртом

Картопля, запечена з йогуртом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля готується досить швидко і просто. Ідеально підійде на святковий стіл.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.


Чорний кмин, зіру, насіння гірчиці, гвоздику, насіння пажитника прогріти на сухій сковороді на середньому вогні близько 1 хвилини.





Корінь імбиру, часник, зелень і коріандр перетерти в блендері. Додати це до паприці, гарам масале і листю пажитника. Посолити. Додати обсмажені спеції. Потім туди додати гірчицю, майонез і йогурт. Все добре перемішати.



Картоплю порізати довільно, укласти у форму для запікання. Посипати шматочками вершкового масла. Полити приготованим соусом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.




Картопля готовий. Приємного апетиту!