Картопля готується досить швидко і просто. Ідеально підійде на святковий стіл.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Чорний кмин, зіру, насіння гірчиці, гвоздику, насіння пажитника прогріти на сухій сковороді на середньому вогні близько 1 хвилини.
Корінь імбиру, часник, зелень і коріандр перетерти в блендері. Додати це до паприці, гарам масале і листю пажитника. Посолити. Додати обсмажені спеції. Потім туди додати гірчицю, майонез і йогурт. Все добре перемішати.
Картоплю порізати довільно, укласти у форму для запікання. Посипати шматочками вершкового масла. Полити приготованим соусом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.
Картопля готовий. Приємного апетиту!