Картопля, запечена в духовці з орегано, цибулею і часником в сметанному соусі

Картопля, запечена в духовці з орегано, цибулею і часником в сметанному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматна картопля, запечена шматочками в духовці. Для аромату я додала орегано, цибулю і часник, промазавши все сметаною

Інгредієнти

Картопля – 1 кг
Часник – 1 головка
Цибуля – 4 ш.
Сіль – 1 ст. л.
Чорний перець – 2 ч. л.
Коріандр – 3 ч. л.
Орегано – 1ст. л.
Сметана – 250 мл
Рослинна олія – 30 мл

Як приготувати Картоплю, запечену в духовці з орегано, цибулею і часником в сметанному соусі