Суп картопляний з часником

Як приготувати Суп картопляний з часником

Поділюся рецептами страв простих, швидких в приготуванні і дуже смачних, що не вимагають особливих витрат в підборі продуктів. Головна особливість – ці страви годяться у вживання тільки «зараз», ставити залишки в холодильник і розігрівати не має сенсу, оскільки смакові якості значно знижуються. Вихідна кількість продуктів розрахована на чотири порції.

Картопля (600 г) очищаємо, нарізаємо кубиками й опускаємо в киплячу воду (1, 5 л). Варимо до готовності, колотівкою збиваємо сварившийся картоплю до отримання пюре подібної маси. Тільки тоді посолити і можна додати кмин. Суп можна заправити сметаною, вершковим маслом, вершками або майонезом. Воду можна замінити молоком. Часник (4 зубчики) дрібно порубати, додати в суп. До цього супу добре подати грінки, за браком таких, можна спокійно додати готові сухарики. Добре додати зелень по сезону.

Дивіться також:  Фарширований картопля по-селянськи з зеленню, шпиком і сиром