Томатний рибний суп з булгуром

Готувати будемо з булгуром. Він не вимагає промивання і з ним бульйон виходить наваристим і прозорим.

Інгредієнти

Риба (голова, хвіст) — 300 г в моєму випадку форель, але можна взяти будь-яку
Картопля — 4
Томат — 1
Морква — 1
Цибуля — 1
Перець горошком — За смаком
Булгур — 50-70гр

Як приготувати Томатний рибний суп з булгуром

Горбушу я люблю не тільки за відсутність кісток, ніжний смак та приємну ціну. Хороша вона і тим, що засвоюється набагато краще ніж курка або м’ясо.

Покроковий рецепт

Підготуємо всі необхідні інгредієнти…

Рибу я опускаю в киплячу воду (2 літри).
Картопля нарізаю кубиками 1×1.5
Моркву соломкою шаткую
Цибулю ріжу дрібно, кубиками
Томат у мене заморожений, нарізану часточками.

Рибу потрібно варити 20 хвилин в солоній воді(сіль за смаком). Поки готується бульйон, цибулю, томат і моркву відправляємо на сковороду з розпеченим рослинним маслом. Засмажку я припускаю хвилин 15. Як тільки морква стає м’якою, вимикаю.

Готову рибу розбираємо на невеликі шматочки, а в киплячий бульйон кладемо картоплю і булгур.

Знімаємо навар і після того як суп знову закипить, вже з крупою і картоплею, додаємо зажарку, перець горошком і горбушу.

Хвилин через 15, коли булгур буде готовий, вимикаємо і даємо настоятися ще хвилин 10.

Заправляти можна зеленню і сметаною. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Борщ червоний з салом і часником