Ситний суп з брокколі

Як приготувати Ситний суп з брокколі

Приємний і ситний суп. Дуже корисний, так як брокколі пригнічує ракові клітки, зміцнює кістки, малокалорійний. Приготувати супчик досить швидко.
Інгредієнти:
• качан брокколі;
• цибулина стандартного розміру;
• морква;
• прянощі;
• сіль;
• 200 грам вершків середньої жирності.
Приготування:
1. Вимити овочі, натерти моркву, цибулю нарізати невеликими шматками.
2. Проварити брокколі 15 хвилин на маленькому вогні. Бульйон вилити в окрему посудину.
3. Моркву, цибулю з’єднати з брокколі, залити 200 р. бульйону. Масу відмінно подрібнити в блендері.
4. Решту бульйону, разом з вершками, поставити на вогонь, покласти спеції і готові овочі. Нехай закипить. Супчик готовий.

Дивіться також:  Квасолевий суп без мяса