Сирно-грибний суп

Як приготувати Сирно-грибний суп

Інгредієнти:

Гливи 200 гр.;
Сир плавлений 200 гр.;
Картопля 3 шт.;
Цибуля порей 1 стебло;
Цибуля зелена за смаком;
Кріп за смаком;
Часник за смаком;
Спеції за смаком.

Гриби – відмінна їжа, дуже корисна і смачна. На додаток до цим перевагам вони ще дуже добре поєднуються з іншими продуктами, наприклад, сиром. Для тих, хто хоче переконатися в цьому на практиці, наведемо рецепт грибного супу з вешенками і сиром.
Приготування:
Картоплю очищають, ріжуть кубиками або брусочками, заливають водою або бульйоном, ставлять варитися на малому вогні, щоб кипіння ледь-ледь жевріло. Цибулю-порей дрібно шаткують, злегка обсмажують в розпеченому маслі, додають гливи. Сирки ріжуть невеликими шматочками або подрібнюють на тертці, викладають до картоплі, ретельно розмішують, після чого додають обжарку і дрібно порубаний кріп. Через кілька хвилин каструлю знімають з вогню, дають готовому страві трохи настоятися і розливають по тарілках.

Дивіться також:  Курячі Щі з пекінською капустою і куркумою