Курячий суп із солодким перцем, картоплею та томатами

Перчик дає яскравий колір супу і цікавий аромат!

Інгредієнти

куряче філе — 500 гр
солодкий перець — 1 шт я використовувала великий
цибуля — 1 шт
помідор — 2 шт
картопля — 3 шт
сіль, перець — за смаком
петрушка, кріп — пучок
рослинна олія — 4 ст л

Як приготувати Курячий суп із солодким перцем, картоплею та томатами

Курячий суп – це досить поширене страви, яке в основному готується з локшиною і яйцем. Я ж хочу поділитися з вами рецептом смачного курячого супу з солодким болгарським перцем. Суп дуже просто готується. Виходить наваристим і приємним на смак.

Покроковий рецепт

Підготуємо бульйон. Куряче філе промити під холодною водою. Потім помістити в каструлю. Посолити і відварити до готовності.

Тим часом готуємо зажарку для супу. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії.

Перець, помідори і картоплю нарізаємо соломкою. Потім додаємо нарізані овочі до смаженій луку. Смажимо, постійно помішуючи 7-10 хвилин.

З бульйону дістаємо філе, нарізаємо на невеликі шматочки і додаємо тушкуватися до овочів. Тушкуємо все це ще приблизно 5-7 хвилин. Смажимо так само постійно помішуючи, щоб нічого не пригоріло. Якщо буде необхідно, можна додати ще олії.

Тепер додамо нашу зажарку в бульйон, убавим вогонь, накриємо кришкою і будемо варити ще 5 хвилин. Потім вимкнемо вогонь, щільно закриємо кришку і потрібно дати супу настоятися хвилин 15-20. При подачі в тарілку порубати зеленню Ароматний суп готовий!

Дивіться також:  Суп-локшина з мясними фрикадельками