Шурпа з баранини в казані по-узбецьки

Шурпа з баранини в казані по-узбецьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасне перше блюдо узбецької кухні.Ситний і поживний суп. Містить багато вітамінів. Не складно готується, під силу навіть початківцем хазяєчці.

Інгредієнти

Баранина – 800 г
Ріпчаста цибуля – 2 шт
Картопля – 4 шт
Морква – 1 шт
Помідори – 3 шт
Червоний болгарський перець – 3 шт
Рослинне масло – 80 г
Коріандр – за смаком
Зіра – за смаком
Зелень кінзи – 1 пуч
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Як приготувати Шурпа з баранини в казані по-узбецьки