Полуничний крем-суп з йогуртом

Полуничний крем-суп з додаванням йогурту – ніжний і повітряний охолоджуючий десерт.

Інгредієнти

стиглі ягоди полуниці — 500 грам
вода — 1/2 склянки
йогурт — 1 стакан
цукор — 1-2 ст. ложки або по смаку
морозиво — по 1 кульці в порцію
кокосова стружка — при подачі

Як приготувати Полуничний крем-суп з йогуртом

Простий крем-суп з полуниці з йогуртом, який можна приготувати заздалегідь і охолодити вночі, щоб насолодитися їжею або тістечка в ранкові години. Справді дуже смачно, особливо, якщо взяти домашню ароматну полуницю!

Покроковий рецепт

Ягоди полуниці промити, видалити плодоніжки і обсушити на паперовому рушнику. Після, перекласти ягоди в блендер, додати цукор і пюрировать до однорідного стану, додавши трохи крижаної води.

Додати в чашу блендера йогурт, перемішати. (Йогурт краще брати звичайний, без смакових добавок). Спробувати суп, можливо вам знадобиться додати цукор? Якщо ні, приступаємо до основного…

Розлити готовий ягідний суп-пюре з йогуртом по тарілочках.

Подавати з кулькою морозива, присипавши кокосовою стружкою. Прикрасити страву можна гілочкою свіжої м’яти і полуничкою.

Дивіться також:  Холодний томатний суп з овочами