Вершковий суп-пюре з печериць

Смачний суп з ніжним вершковим смаком.

Інгредієнти

Шампіньйони — 3 штуки (400 грам)
Вершки 20% — 500 мілілітрів Необхідно використовувати вершки високої жирності
Картопля — 3 штуки ( 300 грам)
Овочева основа (бульйон) — 2 кубика Пропорції беремо з вказівок на упаковці
Цибулина — 1 штука ( 80 грам).

Як приготувати Вершковий суп-пюре з печериць

Рецепт смачного вершково – грибного супу. Поєднання грибів і вершків – одне з найкращих поєднань, яке робить суп приголомшливим. Суп дуже поживний.

Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 63 кілокалорії.
Білки: 2 грами.
Жири: 5 грам.
Вуглеводи: 2 грами.

Покроковий рецепт

1. Беремо картоплю. Його необхідно помити і почистити. Нарізаємо його кубиками. У каструлю з водою додаємо овочевий бульйон, в якому варимо картоплю. Варимо до повної готовності картоплі. Бульйон перелити в окрему від картоплі ємність. Повинен вийде бульйон як на фото.



2. Поки вариться картопля, приступаємо до грибів. Печериці миємо, нарізаємо. Сковороду змащуємо маслом, кладемо гриби і ставимо на повільний вогонь. Далі чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Його також додаємо до печерицям. Додаємо вогонь. Смажимо до покриття грибів і цибулі золотистою скоринкою.

3. Гриби заливаємо вершками. Перемішуємо. Виливаємо овочевий бульйон. Знову перемішуємо. Кладемо картоплю.

4. Збиваємо все з допомогою блендера.

Ніжний суп готовий! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ситний суп з пельменями, грибами і зеленню