Суп пюре з кабачків з лисичками

Приголомшливо смачний і ніжний супчик для сімейного обіду!

Інгредієнти

Кабачок — 400 г
Вершки — 200 мл
Плавлений сир — 4 ст. л.
Рослинна олія — 2 ст. л.
Гриби — 200 г (лисички) або інші гриби
Мелений чорний перець — за смаком
Сіль — за смаком
Зелень — дрібку

Як приготувати Суп пюре з кабачків з лисичками

Приголомшливо смачний і ніжний суп пюре з кабачків із грибами для сімейного обіду!

Покроковий рецепт

Кабачки промити, нарізати кружальцями, покласти в каструлю, залити вершками, варити до готовності.

Поки кабачки варяться лисички промити, нарізати кубиками.

І обсмажити на олії до рум’яності.

Готові кабачки разом із рідиною перекласти в блендер, збити до отримання однорідної маси. Додати плавлений сир ,сіль і перець за смаком. Перемішати. (Якщо ви віддаєте перевагу крем-суп не густим, додайте бульйону або молока).

Суп пюре вилити в глибоку тарілку. Посередині викласти смажені гриби. Прикрасити зеленню. Грибний суп з кабачків гарний як теплим, так і холодним. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп з лісових грибів сушених