Швидкий кукурудзяний вершковий суп з куркою

Ситний кукурудзяний вершковий суп з куркою

Інгредієнти

кукурудзи — 300 грам
вершків 15% — 350 мл
курки — 200
картоплини — 2
морква — 1
зелена і ріпчаста цибуля — за смаком
зелень — за смаком

Як приготувати Швидкий кукурудзяний вершковий суп з куркою

Кукурудзяний суп, приготовлений у вершках – це справжня насолода. Доповнює його соковита відварна курочка. Зацікавилися? Швидше приступайте до приготування.

Покроковий рецепт

1. Куряче філе наріжте кубиками і поставте на вогонь варитися.

2. Через 15 хвилин, після того, як куряче філе закипить, відправте кукурудзу.

3. Картопля очистіть і нарубаєте кубиком. Морква подрібніть за допомогою тертці.

4. Викладіть овочі в суп і варіть ще десять хвилин.

5. Цибуля нарубаєте і викладіть в каструлю.6. Залийте суп вершками і варіть ще 10 хвилин. Приправте суп спеціями і присипте зеленню.

Дивіться також:  Крем-суп з брокколі та печериць