Ароматний борщ

Кожна господиня готує борщ по-своєму. Я пропоную ось такий варіант

Інгредієнти

Свинячі ребра — 0,5 кг
Картопля — 3-4 шт в залежності від розміру
Буряк — 1/2 шт
Морква — 1 шт
Цибуля — 1 шт
Оцет столовий — 1 ч. л
Цукор — 1/2 ч. л
Часник — 3 зубки
Масло рослинне — 2 ст. л для смаження
Сіль, перець — за смаком

Як приготувати Ароматний борщ

Суп їдять на обід кожен день. Ще одна варіація приготування популярного страви урізноманітнює обіднє меню.

Покроковий рецепт

Свинячі реберця промити і поставити варитися. Додати для смаку чорний перець і лавровий лист. Насичений бульйон готується протягом години.



Моркву почистити і натерти на тертці, можна використовувати попередньо заморожену натерту моркву. Буряк почистити і порізати тонкою соломкою. Чищений цибулю нарізати на кубики. Підготовлені овочі викласти на сковороду і обсмажувати до готовності. Коли овочі будуть майже готові, додати чайну ложку столового 9% оцту і половинку чайної ложки цукру. Завдяки оцту колір і смак борщу стане насиченим, а цукор погасить зайву кислоту

Картоплю почистити і порізати брусочками

У каструлю з бульйоном, додати картоплю і обсмажені овочі. Варити до готовності. Почистити зубки часнику, подрібнити і додати в готовий борщ, для аромату. Подавати зі сметаною.

Дивіться також:  Суп з пшоном на яловичому бульйоні в мультиварці