Суп з лазаньї

Як приготувати Суп з лазаньї

Це оригінальне блюдо з яловичого фаршу, приготований на повільному вогні в томатному бульйоні. Додавши в суп рікотту, моцарелу і сир пармезан ви отримаєте незабутній смак!
2 ложки оливкової олії;
100 грам нарізаної цибулі;
200 грам яловичого фаршу;
подрібнений часник;
спеції;
200 грам томатів;
400 мл яловичого бульйону;
томатний соус;
італійські спеції;
8 аркушів тестів для лазаньї;
50 грам рікотти;
50 грам пармезану;
50 грам моцарелла;
нарізана петрушка.
1. Нагрійте масло у великому казані на середньому вогні. Додайте цибулю і готуйте протягом трьох хвилин.
2. Додати яловичий фарш і тушкуйте п’ять хвилин, поки яловичина не підрум’яниться.
3. Приправте спеціями м’ясо.
4. Додайте подрібнені помідори, яловичий бульйон, томатний соус і італійські спеції. Доведіть до кипіння.
5. Додайте тісто для лазаньї і тушкуйте протягом дванадцяти хвилин. Якщо суп занадто густий, можна додати трохи води або бульйону, щоб розбавити його.
6. Спробуйте суп і приправте спеціями.
7. Покладіть в кожну миску по їдальні ложці кожного з сиру рікотта, пармезан і моцарелла.
8. Додайте нарізану петрушку або базилік, потім подайте.

Дивіться також:  Пісний суп з молодим горошком на вершковому маслі