Борщ класичний

Час приготування: 1 ч. 20 хв.

Класичний рецепт Російського борщу без додавання зайвих продуктів. Улюблена страва чоловіків!

Інгредієнти

Кількість порцій: 8
капуста білокачанна — 1 качан (середній)
буряк — 2 шт.
морква — 1 шт.
цибуля — 1 шт.
свинина (на кості) — 500 гр.

Як приготувати Борщ класичний

Справжній борщ повинен бути яскраво-червоного кольору. А на додаток до нього краще всього подавати соління.

Покроковий рецепт

1

Для того, щоб борщ приготувався швидше, треба заздалегідь відварити свинину.

2


Необхідно підготувати овочі. Капусту нашаткувати, моркву і буряк натерти на тертці.

3


У каструлю додати соняшникову олію, нагріти , додати туди цибулю. Трохи обсмаживши цибулю, додати до нього буряк з морквою. Загасити.

4


Потім додати капусту і картоплю. Все перемішати, знову трохи загасити без води.

5

Далі потрібно додати до овочами подрібнене м’ясо і м’ясний бульйон. Залишити варитися 30 хвилин, потім додати сіль, перець і лавровий лист. Ще 10 хвилин і борщ готовий до подачі! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Квасолевий салат з пекінської капусти, помідорів, кукурудзи та авокадо