Суп-пюре з сочевиці на курячому бульйоні

Суп-пюре готується дуже просто. Виходить смачним і ніжним. Ідеально для годування маленький діток.

Інгредієнти

курячий бульйон — 1 л
сочевиця — 1 ст
цибуля — 1 шт
картопля — 2 шт
морква — 1 шт
томатна паста — 3 ст. л
сіль, спеції — за смаком
рослинна олія — 2 ст. л

Як приготувати Суп-пюре з сочевиці на курячому бульйоні

Якщо вам набридли традиційні супи, спробуйте приготувати легких низькокалорійний суп-пюре з сочевиці.

Покроковий рецепт

Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо на дрібні шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Я обсмажую прямо у каструлі.

Додаємо в цю каструлю сочевицю, томатну пасту і картоплю. Картоплю ріжемо на дрібні кубики. Тушкуємо 5 хвилин постійно помішуючи.

Вливаємо курячий бульйон. Доводимо до кипіння і варимо ще приблизно 7 хвилин. Потім беремо блендер. У мене занурювальний, тому я в цій же каструлі з усіх інгредієнтів роблю суп-пюре. Якщо у вас інший блендер, просто перелийте суп в потрібну ємність.
Після того як ви все подрібнили суп подаємо з зеленню і сухариками. Ось так за 40 хвилин можна приготувати смачну легкий дієтичний супчик.

Дивіться також:  Гороховий суп з копченою ковбаскою