Буряковий крем-суп з сушенными грибами

Буряковий крем-суп з грибами чудово подавати в дні посту — і смачно, і ситно

Інгредієнти

Буряк — 2 шт.
Картопля — 3 шт.
Цибуля — 1 шт.
Морква — 2 шт.
Корінь петрушки — 1 шт.
Сушені гриби — 30 гр.
Сіль — за смаком

Як приготувати Буряковий крем-суп з сушенными грибами

Ніжний і яскравий овочевий крем-суп з усіх нам звичних овочів, які доступні весь рік – картоплі, буряків, моркви та цибулі. А для родзинки подамо суп з лісовими сушенными грибами

Покроковий рецепт

1. Гриби замочити на ніч. Потім відварити до готовності. Відвар злити. Можна заморозити і потім використовуватися в якому-небудь супі, але для цього супу він нам не знадобиться.

2. Всі овочі помити і нарізати шматками довільної величини. Скласти в каструлю, залити водою, посолити. Варити до готовності всіх овочів.


3. Остудити трохи і перемолоти в пюре блендером.

4. При подачі прикрасити цілими сушенными грибами.

Дивіться також:  Крем-суп з гарбуза з лимоном