Суп з курки з кукурудзою і фунчозой

Як приготувати Суп з курки з кукурудзою і фунчозой

Приготувати оригінальне блюдо азіатської кухні не складе труднощів, якщо під рукою є представлений рецепт. Ніжна курочка з кукурудзою і тонкої рисовою локшиною порадує вас у той момент, коли хочеться смачно і ситно пообідати.

200 грам курячого філе;

100 грам консервований кукурудзи;

50 грам фунчозы;

спеції;

100 мл вершків 20% жирності;

зелень;

20 грам дайкона;

20 грам цибулі-шалот;

20 грам моркви;

оливкова олія.

1. Куряче філе наріжте кубиками і відправте варитися.

2. Дайкон очистити і нарубаєте соломкою.

3. Моркву нашаткуйте за допомогою терки. Цибулю-шалот і зелень дрібно нарубаєте.

4. На сковороді з оливковою олією обсмажте моркву, цибулю і зелень.

5. Додайте до курки дайкон і варіть протягом десяти хвилин. Викладіть заправку і кукурудзу.

6. Через десять хвилин влийте вершки і викладіть локшину, приправте спеціями. Вимкніть суп і залиште на 15 хвилин.

Дивіться також:  Картопляний суп з салямі, солоними огірочками та яйцем