Щі з білокачанної капусти з солоним огірком і телятиною

Щі з білокачанної капусти з солоним огірком і телятиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситні і наваристі щі стануть прекрасним блюдом для обіднього меню. Наш суп з білокачанної капусти доповнено солоним огірком.

Інгредієнти

Телятина на кістці – 400 гр
Вода – 2,5 л
Капуста білокачанна – 300 гр
Картопля – 3 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Солоний огірок – 1 шт.
Масло рослинне – 30 мл
Томатний соус – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Цибуля зелена – за смаком

Як приготувати Борщ з білокачанної капусти з солоним огірком і телятиною