Щі з білокачанної капусти з солоним огірком і телятиною

Ситні і наваристі щі стануть прекрасним блюдом для обіднього меню. Наш суп з білокачанної капусти доповнено солоним огірком.

Інгредієнти

Телятина на кістці — 400 гр
Вода — 2,5 л
Капуста білокачанна — 300 гр
Картопля — 3 шт.
Морква — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Солоний огірок — 1 шт.
Масло рослинне — 30 мл
Томатний соус — 1 ст. л.
Сіль — за смаком
Спеції — за смаком
Цибуля зелена — за смаком

Як приготувати Борщ з білокачанної капусти з солоним огірком і телятиною

Для того, щоб зварити смачні щі, спочатку відваримо телятину до готовності. Можна використовувати м’ясо на кості. З готового м’ясного бульйону м’ясо вийняти і поставити остуджуватися. Сам бульйон приправляємо до смаку сіллю. Приймемось за реалізацію рецепта далі.

Покроковий рецепт

З качана білокачанної капусти видаляємо верхні листочки. Перекладаємо капусту на обробну поверхню і дрібно шаткуємо. Нарізку з білокачанної капусти відправляємо в м’ясний бульйон для варіння.

Поки вариться капуста, картоплю очистимо й наріжемо його у формі кубиків або брусочків. Картопляну нарізку також відправляємо в каструлю. Продовжуємо варити інгредієнти.

Очистимо цибулю і моркву. Морква натремо на тертці, а цибулю дрібно порубаємо.

У сковороді розігріємо рослинне масло. Подрібнені овочі відправимо для пасерування в сковороду.

Поки овочі страхуються, наріжемо дрібними кубиками солоний огірок. Його також відправляємо на сковороду до ловлення овочів.

До інгредієнтів на сковороду викладаємо томатний соус. Перемішуємо, тушкуємо приблизно 5 хвилин.

Піджарку з овочів з солоним огірочком перекладаємо в каструлю.

М’ясо вже охололо, знімаємо його з кістки нарізаємо шматочками. Нарізку з телятини додаємо в борщ. Проварюємо до готовності всіх інгредієнтів.

В кінці готування доповнюємо щі з білокачанної капусти улюбленими спеціями і посіченою свіже зеленню.

Дивіться також:  Гороховий суп з копченим мясом

Домашні щі готові! Приємного всім апетиту!