Сметанно-овочевий суп з яловичиною

Сметанно-овочевий суп з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий в приготування овочевий суп порадує своїм смаком, барвистістю і користю.

Інгредієнти

Яловичина – 0,5 кг
Суміш заморожених овочів – 0,5 кг (кольорова капуста, брокколі, морква, зелений горошок, солодкий перець)
Ріпчаста цибуля – 1 шт. середня
Картопля – 3-4 шт. середньої величини
Сметана 20 % – 0,3 кг
Рослинне масло – 1 ст. л. для смаження
Сіль – щіпка
Перець – за смаком
Спеції “Прованські трави” – за смаком

Як приготувати Сметанно-овочевий суп з яловичиною