Вершковий суп з горбушею

Вершковий суп з горбушею — апетитне перша страва швидкого приготування.

Інгредієнти

Картопля — 3 шт.
Морква — 1 шт.
Вершковий сир — 50 г
Цибуля — 1 шт.
Стейки горбуші — 2 шт.
Чорний мелений перець — за смаком
Зелений соус — 1 ст. л.

Як приготувати Вершковий суп з горбушею

Вершковий суп з горбушею – смачне і апетитне перше блюдо з ноткою пікантності і ніжною смаковою гаммою. Суп дуже ароматний, порадує наваристим бульйоном і виразним вершковим смаком. Зелений соус надає страві цікавий акцент і певну пряність.

Покроковий рецепт

Подрібнити картоплю на дрібні кубики. Додати моркву, нарізану на шматочки. Подрібнити кубиками цибулину. Залити овочі водою і відправити на вогонь. Готувати до напівготовності картоплі.

Додати в суп стейки горбуші, попередньо видаливши хребти.

Приправити страву з вершковим сиром. Якщо сиру під рукою немає, можна використовувати вершки або сметанку. Довести страву до готовності всіх інгредієнтів і гармонійного смаку.

Розлити настоявшийся суп по тарілках. Краще всього наполягати блюдо після приготування протягом чверті години.

Полити кожну тарілочку супу зеленим соусом, приготованим з рубаної зелені, гарбузового або оливкової олії, морської солі, перцю і прованських трав.

Подавати ароматне перше страву до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп курячий від холостяка