Суп з фрикадельками

Супчик виходить дуже смачний і легкий. Підійде як на обід, так і на вечерю.

Інгредієнти

Картопля свіжий — 5-6 шт.
Морква свіжа — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1/2 головки
Зелень заморожена — 1-2 столові ложки
Фарш свинина плюс яловичина — 400 гр.
Перець чорний мелений — 1/2 чайної ложки або по смаку
Сіль — за смаком

Як приготувати Суп з фрикадельками

Суп готується дуже швидко, не потребує особливих фінансових затрат. Всі інгредієнти для його приготування знайдуться в будь-якому холодильнику.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування супу.

Поставити приблизно 1.5 літра води кип’ятитися в каструлі. Картоплю порізати на невеликі кубики і відправити в киплячу воду.

Моркву порізати кружальцями і теж відправити в каструлю.

Цибулю дрібно порізати і відправити в каструлю.

З фаршу сформувати фрикадельки і теж відправити в каструлю.



Посолити, поперчити, додати зелень і варити близько 30 хвилин. Супчик готовий. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Вегетаріанський морквяно-гарбузовий суп з імбиром