Крем-суп з буряка і картоплі

Крем-суп з буряка, картоплі і цибулі

Інгредієнти

Буряк — 3 шт.
Картопля — 2 шт.
Цибуля — 1 шт.
Сметана для подачі
Сіль — за смаком

Як приготувати Крем-суп з буряка і картоплі

Ніжний кремовий, чудового рожевого кольору суп з буряка стане чудовим і дуже смачним варіантом легкого й корисного обіду. При цьому для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів і зусиль

Покроковий рецепт

1. Буряк добре відмити від бруду. Краще терти мочалкою і відварити до готовності 3 год.

2. Картоплю і цибулю промити, очистити і нарізати шматками будь-якого розміру. Відварити до готовності в підсоленій воді.


3. Трохи остудити всі овочі. Буряк очистити від шкірки. Скласти в блендер і перетерти в пюре. У суп можна додати чорний перець за бажанням.

4. Подавати з ложечкою сметани.

Дивіться також:  Картопляне пюре на молоці – гарнір