Консервований горошок і обжарювання м’яса на сильному вогні — секрет швидкого приготування.
Інгредієнти
яловичина — 310 — 330 грам | |
картопля — 3 шт. | |
консервований горошок — 1/2 банки | |
цибуля — 1 шт. | |
морква — 1 шт. | |
часник — 2 — 3 зубчики | |
сіль — за смаком | |
мелений перець — за смаком |
Гороховий суп, приготовлений на яловичому бульйоні, приправлений цибулею, морквою і часником, — це смачний, ароматний і поживний обід для всієї родини. Швидке обсмажування м’яса з овочами та спеціями, додати готового консервованого горошку економлять час господині. Суп виходить густим, з насиченим смаком і сильним ароматом.
Покроковий рецепт
1. Готуємо інгредієнти: м’ясо розморожуємо, картоплю, цибулю, моркву промиваємо і очищаємо.
2. М’ясо добре промиваємо, вирізаємо жилки. Ріжемо великою соломкою, обсмажуємо на великому вогні.
3. Цибулю нарізаємо четвертинками, додаємо до м’яса.
4. Морква шаткуємо соломкою великого розміру, відправляємо на сковороду до м’яса і цибулі.
5. Часник дрібно кришимо, додаємо до м’яса. Смажимо ще хвилин 6 – 8.
6. Поки м’ясо з овочами доходить до готовності, чистимо і шаткуємо картоплю.
7. Практично готову яловичину з овочами перекладаємо в каструлю, додаємо воду, солимо, перчимо. Можна використовувати окріп з чайника, щоб бульйон швидше закипів.
8. У киплячу каструлю додаємо картоплю, проварюємо 7 хв. до готовності.
9. Консервований горошок промиваємо під холодною водою, висипаємо в бульйон, варимо близько 2 хв.