Суп з консервованим горошком з яловичиною

Консервований горошок і обжарювання м’яса на сильному вогні — секрет швидкого приготування.

Інгредієнти

яловичина — 310 — 330 грам
картопля — 3 шт.
консервований горошок — 1/2 банки
цибуля — 1 шт.
морква — 1 шт.
часник — 2 — 3 зубчики
сіль — за смаком
мелений перець — за смаком

Як приготувати Суп з консервованим горошком з яловичиною

Гороховий суп, приготовлений на яловичому бульйоні, приправлений цибулею, морквою і часником, — це смачний, ароматний і поживний обід для всієї родини. Швидке обсмажування м’яса з овочами та спеціями, додати готового консервованого горошку економлять час господині. Суп виходить густим, з насиченим смаком і сильним ароматом.

Покроковий рецепт

1. Готуємо інгредієнти: м’ясо розморожуємо, картоплю, цибулю, моркву промиваємо і очищаємо.


2. М’ясо добре промиваємо, вирізаємо жилки. Ріжемо великою соломкою, обсмажуємо на великому вогні.


3. Цибулю нарізаємо четвертинками, додаємо до м’яса.


4. Морква шаткуємо соломкою великого розміру, відправляємо на сковороду до м’яса і цибулі.


5. Часник дрібно кришимо, додаємо до м’яса. Смажимо ще хвилин 6 – 8.

6. Поки м’ясо з овочами доходить до готовності, чистимо і шаткуємо картоплю.

7. Практично готову яловичину з овочами перекладаємо в каструлю, додаємо воду, солимо, перчимо. Можна використовувати окріп з чайника, щоб бульйон швидше закипів.

8. У киплячу каструлю додаємо картоплю, проварюємо 7 хв. до готовності.


9. Консервований горошок промиваємо під холодною водою, висипаємо в бульйон, варимо близько 2 хв.

Дивіться також:  Суп гороховий з копченостями