Курячий, грибний суп з локшиною і селерою

Грибний суп з локшиною і селерою з найніжнішим ароматом…

Інгредієнти

Філе куряче — 200-300 г
Морква — 1 шт
Гриби — жменя
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Селера (стебла, можна ще корінь) — 1 шт.
Локшина (макарони, вермішель, макарони …) — жменя
Зелень — пару гілочок
Сіль, спеції — за смаком та бажанням

Як приготувати Курячий, грибний суп з локшиною і селерою

Інгредієнти для курячого супу з грибами і локшиною: куряче філе, печериці, локшина, селера, морква, цибуля і спеції за смаком.

Покроковий рецепт

Куряче філе миємо й нарізаємо шматочками. Моркву ріжемо шматочками.Селера також не крупно ріжемо. Чистимо цибулину. Зелень ретельно миємо.

Гриби також ріжемо, не сильно дрібно. Хоча кому як подобається. Мені більше по душі самому їх жувати, а не ловити маленькі шматочки.

Ось все готово. Можна починати готувати суп курячий з грибами.

У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь. Туди куряче філе опускаємо і нехай кипить.
Перший бульйон з курки повністю зливаємо і заливаємо м’ясо знову чистою водою холодною і ставлю на вогонь.

Опускаємо туди лавровий лист і запашний перчик, засипаємо гриби. Даємо супу закипіти.

Тепер черга додати селеру. І відразу ж моркву і головку цибулі.
Нехай трохи покипить. Хвилинку, і можна додавати локшину. Можна купити спагеті поламати руками, можна використовувати будь-які види макаронних виробів.

Перемішуємо і видаляємо з супу лавровий лист і запашний перець. Свої справи вони вже зробили.
Ну і наостанок звичайно ж курячий суп з грибами ми додаємо зелень. Щоб аромат і смак давала.

Перемішуємо, вимикаємо вогонь і закриваємо кришкою. Нехай настоїться хвилин 10.
А тепер налити в тарілку, взяти ложку і можна приступати! Приємного всім апетиту!

Дивіться також:  Пісний овочевий суп з червоною сочевицею